Lovley girls

Idag är jag så glad! Vet inte vad det är med mig? Mina underbara tjejkompisar får mig att må jätte bra! Känns så bra att må bra idag eftersom jag inte gjorde det igår. Solen har varit på topp hela dagen, lektionerna har varit slappa och vi fick sluta tidigare. Underbart! Nu ska jag plugga sista gången innan sommarlov. GREAT säger jag bara!! Ska ut och övningsköra också. Imorgon ska jag och förmodligen två tjejkompisar in till stan efter skolan, iallafall en men hoppas min andra kompis också kan följa med :) Vi behöver ju skor och kläder samt jag behöver en bikini också, haha. Nu lägger jag upp bilder från dagen. Dock suddiga, men helt underbara ♥.







Bad

Hej. Idag är en dålig dag. Jag mår inte så bra, så därför tänker jag inte lägga ner tid på att skriva heller. Pus

What have I done

Tyskland vann. Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt? Hon var helt okej, inte värsta bäst. Det dåliga är ju att Tyskland är ett av de länderna som inte behöver kvala in till Eurovision, så liksom vinner dem. Sen hörde jag av en källa idag att Anna Bergendahl var bara fem poäng från att gå till final i sin semifinal. Inte mycket som skillde alltså. Kvällen har varit bra med god mat och gott sällskap!! Men tyckte att det var synd att inte Belgien eller Israel vann. Israel hade jag ingen aning om vad det var för låt, men jag älskade den!! Nu ska jag sova. Puss


I wont let you down

Är hemma för en liten stund nu bara. Idag är det Ösmo marknaden. Det är marknaden som kommer till byn under en helg under året, och alltid sista helgen i maj. Jag och Jossan är här för jag ska ge henne lite bh:ar som jag inte vill ha. Vi ska tillbaka ner till marknaden snart för att gå där lite till. Ikväll blire Eurovision med Jossan och hennes släkt, kul!! :D Puss

Eurovision Song Contest 2010

TAck, min vän sa nu hur man gjorde för att ta tillbaka gamal text som försvunnit, perfekt till en annan gång. Tack Therese!

Igår var ju andra och sista semifinalen i Eurovision Song Contest och imorgon är det final. Tyvärr gick inte Sverige vidare vilket jag hoppats på, det blir lite mer spänning då, hehe. Jag har iallafall tagit ut mina top 3 bästa som jag hejar på och tänkte visa dem för er:

3:dje plats kommer Danmarks bidrag som heter In A Moment Like This och sjungs av Chanée& N'evergreen.
 

2:dra plats kommer Georgiens bidrag som sjungs av Sopho Nizharadze och heter Shine.


1:a plats, den absolut bästa i finalen är Belgiens bidrag som heter Me And My Giutar och sjungs av Tom Dice. Otroligt bra röst, ryser när jag hör den♥!!



Dock kanske det inte är värsta vinnarbidragen, men jag älskar dem! Speciellt sista låten, så personlig text ♥. Vilket/ Vilka bidrag håller ni på i finalen?

Nice life baby

Hemma nu igen! Härlig vinst för grabbarna med 1 - 0. Ruggigt kallt bara och det är sommarlov om en vecka :o :D burr säger jag bara. Har nyss käkat och ska göra flätor nu, för imorgon är mitt hår lockigt hela dagen ;-).

hehe vilka snyggingar

Me and my guitar

Har precis ätit en korv med bröd innan jag ska byta om. Jag och min familj samt min kompis Jossan ska åka iväg och kolla på när min lillebror har fotbollsmatch. Ska förmodligen övningsköra, yeh najs :D! Denna dag har varit jätte bra! Vi spelade baseball på idrotten imorse, jätte roligt och inte alls jobbigt faktiskt, hehe. Annars har vi haft jätte chill lektioner. Historia kollade vi film, matten spelade vi kort, och samhällen fick vi godis och veta våra betyg. ÅÅ, jag var så när MVG! Jag glömde skriva källor på mitt sista arbete om EU så jag fick bara VG i betyg. Visserligen är det bra, men det känns väldigt surt nu!
Puss ♥


This is my life

Det börjar mörkna utomhus nu. Riktigt skönt faktiskt eftersom jag vill sova, hehe. Sitter och ser på Eurovision Song Contest. Anna har nyss sjungit och det lät bra (Y)! Tidigare i kväll var jag ute med Mrs J och gick i två och en halv timma. Riktigt nyttigt för mig och riktigt trevligt ♥. Imorgon är det redan fredag vilket innebär att det är sista skoldagen innan helgen och det gillar vi!! Ska träffa min kompis Josefine som kommer ner till mig, ska bli trevligt (: Ska fortsätta kolla lite nu. Puss

Just like another day

Äntligen hemma! Så otroligt skönt efter denna onödiga och tråkiga dag. Har haft typ håltimma hela dagen, så tråkigt. Men eftersom jag gick på mattestugan som började lite över två så att jag i skolan och väntade i typ fyra timmar. HAHA! Det är riktigt kvavt ute idag vilket påverkar mig väldigt mycket. Blir lättare trött, men så är det väl, olika saker påverkar olika människor. Och när det är kvavt ute påverkar det mig negativt. Om en timma lite drygt ska jag ner till Nynäshamn igen, som jag precis kom hem ifrån, hehe. Ikväll är det semifinal igen i Eurovision Song Contest och Anna Bergendahl tävlar ikväll, hejja Anna!
Puss ♥

You and I Both

Nu blev jag plötsligt sur. Jag som hade skrivit ett inlägg som jag faktiskt var nöjd med för en gångs skull. Skulle skriva sista raden "Godnatt" och sätta in ett "♥" efter, nej men då markeras allt och raderas. Därför tänker jag inte lägga ner mer tid på att komma ihåg det genialiska bästa jag skrev. Det kanske kommer samma bra text någon annan kväll. Somnar nu... Och det är väl bäst att jag gör i sängen, eller??
Godnatt ♥


Never let u go

Nu sitter jag i skolan. Brevid mig kompis Nelly som är lite upprörd över att hennes kondom-arbete inte går att fixa. Hehe, själv är jag klar så jag har tid att sitta här. Är klar med allt och hoppas på att jag får MVG i kursen nu. Det är inte mycket mer jag kan göra. Skulle vilja åka hem nu. Lägga mig i soffan och dega. Eller egentligen vill jag kanske inte åka hem eftersom det är då jag alltid är ledsen. Jag vill vara med mina kompisar som gör mig glad. Fast egentligen vill jag bara vara med honom! Men ja, det är inte aktuellt just nu och jag får vara glad för de som vill vara med mig.
Ikväll ska jag ut och gå med min tjejkompis. Ska bli så kul att träffa henne, saknar henne så ♥!
Time att göra annat nu, kanske kolla lite bloggar..? Det är ändå 45 minuter kvar på lektionen och det kommer verkligen bli långtråkigt.. Puss ♥


:'(

Kan inte tänka på någonting. Samma tankar slår mig hela tiden och jag kan inte förstå att allt är över, helt orimligt. Jag är så ledsen!! Varför????

A half year later

Tisdag den 25 Maj 2010. Ett halvår senare, sitter jag här ensam. Kan inte beskriva det med ord. Just den här dagen är värre än många. Men mina kompisar får mig må så mycket bättre. Älskar dem! Allt är jobbigt som jag skrivit tidigare, men det är bara börja inse och ta nya tag även fast det känns OMÖJLIGT nu. Det kan ta lång tid, det får jag räkna med.
Nu ska jag sätta mig och göra klar en inlämingsuppgift också. Fick IG på mitt historiaprov idag också, bRa (Y)


All out of love - Westlife. Jätte fin låt och text! Den får mig att gråta

Livin like a happy girl

Sitter och tittar på Norska Hollywoofruar. Det är rätt bra dock är Svenska Hollywoodfruar och Maria mycket bättre! Men det här är bra också! Ska försöka plugga historia och svenska kungarna nu. Inte alls roligt, men ska verkligen försöka att göra mitt bästa, dock har jag ingen ork och kanske gör som min underbara vän och skiter i att plugga och hoppas på det bästa imorgon! Fast då skulle nog inte mamma bli glad..
Vill lägga mig och sova, är jätte trött! Men jag ska inte för jag ska vara duktig, vara uppe och vara glad för den jag är! :) Puss

I'm so lost without you

Vad ska jag säga? Vad ska jag göra? Allt är så jobbigt just nu att jag bara vill trycka på en knapp och gå under jorden några veckor. Kan inte plugga. Kan inte sova. Och allt beror just på en sak. Det ska inte få ta upp så mycket i mitt liv som det verkligen gör. Inget jag kan styra över. Men musik får allt att bli sämre, ändå vill jag lyssna på det. Ååååå, vad ska jag göra? Jag kan ju inte bara glömma.. I'm so lost without you

Har träffat min vän Josefine idag! Absolut dagens höjdpunkt!!
Puss

This been the worst day of my life

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

This can be the worst day of my life

This can be the worst day of my life. Men jag hoppas inte på det. Hoppas verkligen inte, vill tro in i det sista och det ska jag göra också! Måste bädda sängen och byta kläder från morgonkläderna också. Har ont i magen. Antadligen är jag nervös. Mår illa gör jag också. Det känns som om jag kommer spy vilken sekund som helst. Fast jag vet att jag inte gör det eftersom det bara är en känsla. Har inte ätit någonting idag alls förutom en bulle. Är inte hungrig vill inte ha någon mat. Nu avslutar jag detta inlägg och hoppas på att jag är glad nästa gång jag skriver. Puss

<3

Everyday is a new day

Godmorgon på er! Vad skönt, jag har kunnat sova ut tills nu. Somnade strax innan tolv igår så jag har fått ungefär lite mer än elva timmars sömn. Kanon! Vädret idag är inte så bra och det tråkiga är att det inte ska vara så bra i veckan heller.. Iallafall enligt tidningarna.
Gårdagen var bra. Ishockeymatchen var orättvis och Sverige borde ha vunnit! Stranden var bra, även fast vi inte var där så länge. Maten var bra. Kubbet var bra. Fotona var fula men sällskapet bra! Hemresan på min moppe igårkväll var svinkall. Haha, gud vad jag önskade att jag hade vanligt körkort, haha! Men inte ännu.
Idag ska jag plugga. Jag måste bara plugga så mycket!
Puss

I look at you

Idag mår jag okej. Solen skiner inte på himmlen just nu och det är lite tråkigt men jag hoppas att den snart kommer fram. Jag har sovit jätte dåligt i natt, väldigt varmt. Min underbaraste vän Josefin fick mig iallafall på lite bättre humör (<3) när jag inte kunde sova. Idag ska vi ut till en kompis på Torö. Jag tar moppen dit, dvs mitt fösta åk på hela året. Får se hur det går eftersom min moppe är inte den säkraste om man säger så, haha!! Men det jag tycker nu iallafall är att vi hoppas solen kommer fram och att det går bra för mig idag, för jag ska göra några saker. Puss


Fuck everything

Jag har varit glad ända till nu. Hela dagen har varit underbar. Jag har skrivit nationellt prov vilket gick bra tror jag, jag har umgåts med mina fantastiska tjejkompisar hela dagen. Men nu.. Allt är åt helvete rent ut sagt! Skulle bara vilja trycka på en knapp och sedan försvinna bort. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, nu när ingen verkar finnas där längre.. FAN också!! Ska snart ut och springa lite med två shysta killkompisar! Puss

Let's show my dancemoves

Hej! Sitter här och ska åka ner till dansen om en timma. Dans uppvisning idag och det ska bli såå kul! Fast jag har inte ännu bestämt mina kläder som jag ska ha på ena dansen så det måste jag göra nu! Sedan måste jag och laga "middag" till mig snarast eftersom jag inte kommer hem försän halv nio ikväll och jag måste äta ngt så får laga nu innan. En sak är bitter. Det är att jag verkligen måste plugga. Men jag vet inte hur jag ska börja? Historia, inte direkt mitt starkaste ämne. Vet inte hur jag ska börja? Det är slutprov i kursen och failar man på detta prov kan bli kuggad hela historia betyget och det vill jag inte med tanke på hur äckligt mycket jag har kämpat detta år. Nåväl, jag kan verkligen inte sitta här, dags att göra annat.
Puss


Happy

MVG - och VG gillar vi! Idag fick jag tillbaka två slutuppgifter jag gjort på samhällskunskapen. Jag är så glad och superduper mega nöjd. Jag har alltid haft svårt för samhällskunskap men nu i gymnasiet går det gallant! Kanske bara för att läraren är väldigt bra tycker jag! Min gamla i grundskolan vad bra, eller han lärde inte ut bra utan satt mest och snacka med oss och var snäll, typppp. Alla älskade honom, jag med! Men med min nuvarande lär jag mig mer och blir mycket mer intresserad vilket är kanon!! Vädret är också bra och därför blir allt så bra. Och idag ska jag ta på mig mina träningsskor och gå ut och gå med mina älskade stavar! Det var så länge sen eftersom jag varit sjuk, men idag känner jag mig så pass pigg att jag kan göra det. Kanon! Men först till något tråkigt... PLUGGA! Ska börja och avsluta mitt svenska tal idag. Vi ska hålla ett debatt-tal inför klassen imorgon. Talet ska vara mellan 3-5 minuter.. Det låter inte så mycket, men det är verkligen hur mycket som helst! För när man står där framme babblar man på så otroligt fort, och därför måste man skriva mer text än det egentligen behövs. Så nu ska jag sätta igång! Puss


:O

NU ÄR JAG NERVÖS! HEHE, ÅÅÅÅ JAG MÅSTE SLUTA VARA NERVÖS! DET SKA JAG BLI PRECIS INNAN JAG GÅR UPP, INTE EN TIMMA OCH EN MINUT INNAN JUUUUUU

No U Hang Up

Vilket väder det är idag också! Jag säger bara: Wow! Att det så snabbt har kunnat bli så varmt och att träden så snabbt kunnat slå ut! Förra måndagen när jag var sjuk var det endast 7 grader ute, och nu närmare 27. Helt otroligt! Ska snart dansa här hemma. Som jag skrev i går så är det musikal idag där jag ska dansa alone.. Drömde massa drömmar om det inatt. Om att jag kom in på scen för sent och alla ropade och väntade på mig, att jag totalt glömde bort hela dansen och stod som ett miffo mitt på scenen. Har aldrig gjort bort mig eller fått blackout så jag ber till gud att jag inte får det idag heller. Hehe!

Imorgon har jag också tyska nationella muntliga så ska försöka prata lite tyska här hemma ikväll. Även fast jag inte kan så måste jag försöka! Försöka är alltid bäst, även om jag alltid brukar ge upp innan jag försöker så börjar jag snart lära mig att försöka är alltid bäst!
Pussss på er <3

Womanizer

Det har varit en underbar dag idag! Jag har varit nästan frisk idag vilket känns jätte skönt!! Vädret har varit otroligt bra och jag har bara velat sitta ute! En klasskompis idag kom och sa att det fanns huggormar utan för busken. Och mycket sant var det så.. När jag och en killkompis till mig gick hem idag från skolan så var det några killar från el-tvåan som gick framför och hoppade till utav att det var ormar i gräsen, jag blev livrädd och hoppade på min kompis och då blev han skitskraj, haha! Har haft min sista danslektion innan dansuppvisningen på torsdag. Jag är imponerad av mig själv som kan hela dansen. Dansade dansen typ för första gången idag, och jag kan den redan utantill! Skit roligt och skit jobbig är den ;-)! Imorgon har vi vår sista stora föreställning. Michael Jackson föreställningen har sin sista kväll i morgon kväll, lite tråkigt men det är bra att livet fortsätter ;-) Min danskompanion fyller år imorgon så hon kan inte vara med och dansa så jag får dansa själv :o Får se hur det går... haha! Nu ska jag se på tv hela kvällen fram till tio och efter det ska jag plugga lite, hehe. Det var länge sedan jag gjorde det.. :o Fy Amanda!!
Puss


bilden är tagen igår hemma hos min moster i någon lekpark

Nothing to say

Har precis fixat mig klart och vi ska snart åka hem till min moster på middag. Ska bli trevligt! Inatt sov jag inte bra, host host host på mig men idag är det bättre. Det är just på kvällarna som jag börjar hosta att det gör ont i lungorna. Stackars min pojkvän som fick sova på soffan, hehe. Har faktiskt inte något mer på hjärtat nu så då är det bara onödigt att sitta här och säga det ena och det andra. Puss

Say I do, i do, i do, i do

Ont. Väldigt ont i huvudet. Inte vet jag om det är pga min sjukdoms fel som jag trodde var över eller pga solen och att vätskan inte har hällts i så mycket som den egentligen borde ha gjort. Har börjat hosta som en galning nu igen, inte alls roligt! Därför valde jag att stanna inne när min pojkvän och hans kompis åkte ut och åkte longboard. Jag skulle ha cyklat men nej, jag stannade hemma alldeles själv. Så här sitter jag nu, får väl ta och spela blip eller något liknande och hoppas på att det börjar något bra på tv vid åtta tiden.

Tidigare idag har jag gått Ringvägen tillsammans med min BBF och a sedan varit med min boyfriend. Och ja, HELA TIDEN HAR JAG VARIT UTE EFTERSOM VÄDRET ÄR SÅ UNDERBART! :D Vad har ni gjort?
Kram

<3

Hello summer

Vilket väder idag! Otroligt. 30 grader i solen om inte mer är det hemma hos mig, inte ett moln syns. Dock blåser det rätt mycket, men jag ska ut och sola ändå. Eftersom jag är så ljus i mitt pigment så måste jag ligga i solen i miljoner år för att få färg, vilket är jobbigt faktiskt. Ingen vill sola med mig heller, min mamma är tråkigt och då blir det ännu tråkigare att ligga där ute själv. Plus att busken som är mellan vårat hus och grannens är typ nerklippt så det känns jätte öppet att ligga på baksidan, men aja, bryr mig egentligen men försöker att inte göra det.. Senare idag ska jag träffa min pojkvän, gud vad kul! Eftersom båda har legat hemma hela veckan och varit sjuka så har vi inte kunnat träffas. Jag är ännu inte helt frisk men jag orkar träffas och allt ändå ;-)
 
Här är en sommarklassiker! Gyllenetider - Kung av sand

The Last Song

The Last Song. En underunderbar film! Älskarden. Kärlek, det är bra <3 Kärlek mellan två människor, kärlek mellan människa och familj, kärlek mellan människa och djur.
Se och njut av trailern:
 


Ps. Jag och min kompis satt och grät genom halva filmen precis som alla inne i salongen!

Missing you

Det regnar, vädret suger! Men idag kan jag stå ut eftersom det ska bli skitvarmt och sol imorgon enligt vädret! Hoppas verkligen att det stämmer! Jag hostar jätte mycket så har böjar äta hostmedicin igen.. Hatar verkligen det. Men det bästa är väl att den gör att man blir bättre? Jag har precis kollat klart på en film och ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt mig. Då blir jag piggare. :) Sedan vet jag inte vad jag ska göra eftersom det är tre timmar tills jag ska åka till dansen. Jag ska inte dansa idag utan bara kolla på och filma eftersom vi har dansuppvisning på torsdag och i måndags när jag var sjuk gjorde dem klart korografin så om jag då ska ha någon möjlighet att lära mig dansen tills på torsdag så måste jag filma och dansa hemma. Ikväll ska jag på bio med en tjejkompis. Vi ska se Last Song. Hoppas den är bra! Är det någon som har sett den som tycker den var bra?!
Puss


Everything changes

Godmorgon! Idag är det torsdag mina vänner, vi är lediga och jag känner mig så mycket bättre än i går morse! Redan efter jag hade duschat igår så kände jag mig bättre och bättre kunde det inte bli när min BBF ringer och frågar om hon kan komma upp till mig. Gud vad kul! Hon kom hit, vi låg och prata om det ena och det andra. Var ute och gick ett tag. Gud så skönt!! Jag har inte varit ute på flera dagar typ, och så går vi en kvällspromenad. FYFAN VAD NAJS. Idag ska bli en bra dag. Ska spela lite blip.se men mamma, haha lökar vi är! Sitter mittimot varandra och spelar spel mot varandra, snartska jag äta frukost. Senare ska jag göra en samhällsuppgift och efter det ska jag till en kompis. Tyvärr kunde min BBF inte vara med men det ska ändå bli otroligt kul att träffa min andra vän! :D woooho. Nu har jag inte tid att sitta här, ska snyta mig och sedan fortsätta spela. Puss

A simple life

Nationella gick okej, inte bra men okej iallafall. Nu sitter jag och kollar på tvprogrammet sjukhuset. Har blivit väldigt förkyld nu inatt,  Sitter och snyter mig hela tiden, men det är bra det så att allt försvinner så kanske jag blir frisk helt snart. Imorgon ska jag träffa två tjejkompisar. Jag är så pass frisk nu tror jag att jag orkar det, annars är det bara dra i sig en alvedon eller två för att det ska gå. Det ska iallafall bli kul att göra något! Är så otroligt trött på att bara sitta inne hela dagarna och inte göra någonting.. Sover ju så dåligt också bara för det. Tjock känner man sig också för jag äter om jag inte har ngt att göra, haha. Nu ska jag sätta mig utomhus ett tag tror jag, ska försöka iallafall. Puss

It could be better than this

Ska åka bussen till skolan nu. Lycka till på provet till mig själv och alla andra som skriver det idag! Fast egentligen vill jag bara ligga i min säng och sova.. Orkar inte!!

Nine to five

Jag hatar att vara sjuk! Har varit det i bara två och en halv dag och jag klagar så mycket! Jag menar vad gör jag? Jag orkar inte göra någonting, försökte att gå ut på baksidan en stund med mormor idag och sätta mig i solen, satt där i fem minuter innan jag blev trött i hela kroppen.. Min kropp vill verkligen inte vara frisk.. Det jobbiga är att det är nationella imorgon juuu och jag ska gå till skolan sjuk typ. Får väl gå hem efter det. Måste försöka bli frisk tills på torsdag då jag och två tjejkompisar ska umgås! Vi har ju bestämmt det för jätte länge sedan och varför ska jag bli sjuk då för? Aja... Nu ska jag gå och ligga i sängen.

här var jag frisk och glad - tillskillnad från nu

Love Game

Satte nyss på filmen Basic Insict (tror det var så det stavades) men jag tror jag ska byta. Jag har sett den förut och den är okej, men ingen stor hit. Kollade nyss på Avatar för första gången, helt okej film men inte så bra som alla pratar om den.. Vaknade redan vid åtta imorse. Har sovit kasst hela natten, det gör jag när jag är sjuk. Tror jag har haft hög feber inatt för jag mådde verkligen som ett as. Idag har jag ingen feber utan bara ont i halsen, i kroppen och är förkyld. Har nationella i matte imorgon så hoppas jag är pigg nog då. Dock känner jag mig inte pigg nog att plugga idag men jag ska försöka plugga iallafall lite grann. Nu känner jag mig helt slut efter att ha suttit vid datorn i fem minuter så ska lägga mig ner nu och byta film och bara koppla av.
Hoppas allt är bra med er!

Put the blame on me

Åkte hem efter första lektionen idag. Det var tyska lektion, bara jag där.. Det är tråkigt och det kändes onödigt att åka dit då eftersom jag ändå var sjuk. Efter skolan gick jag hem en snabbis till min boyfriend eftersom han också är sjuk (han måste ha smittat mig). Tog sedan bussen hem och gick och la mig i mammas och pappas säng och satte på ngra filmer. Såg först Crossroads (vet inte om den stavas så, men en film med britney spears), sen såg jag Avatar (såg bara början, sen somnade jag.. Men den verkar inte så bra) och nu har jag satt på Mamma Mia - Vill iallafall ha lite musik nu när jag är sjuk. Nu undrar jag bara när resten av min familj kommer hem? Nu ska jag fortsätta att titta. Puss

So sick

Har ingen röst idag vilket kan vara jobbigt på engelska lektionen eftersom min grupp förmodligen kommer få göra muntligt nationelltprov. Får prata med engelska läraren och säga att jag inte kan prata alls, haha.. Och dansa får jag inte heller göra! Jag menar hur fan ska jag lära mig korografin? Vi har nyss börjat på en dans och vi har två danslektioner kvar (jag en eftersom jag inte kommer idag)  tills uppvisningen. Hej snacka om att vi kommer behöva ta extra lektioner, åh. Puss


Party like a rockstar

I'm sorry my blog. Jag har inte kunnat blogga nu på typ ett dygn eftersom jag var på tjugoårsfest igår. Det var grymt, verkligen jätte roligt! Lärde känna nya personer och umgicks också med gamla vänner. Otroligt kul, bra och sånt på alla sätt (Y) somnade inte försän fyra eller något inatt och vaknade vid åtta. Sover aldrig bra om jag har druckigt. Täcket blir klibbigt, lika så kuddarna och inget blir som man vill att det ska vara. Vid tio åkte jag och min pojkvän + ett antal in till Stockholm. Vi har varit på WUS i kungsträdgården hela dagen. Det har varit kul dock otroligt kallt. Stod med halsduk, mössa och vantar. Hallå? Det är liksom den nionde maj idag.
Håller också på att bli sjuk tror jag.. Hoppas verkligen intedet, men nu kan jag knappt prata vilket inte är bra. Får göra mig något varmt att dricka sedan ;-) Puss!

söta bff's på toaletten, hehe

Not myself tonight

Tonight! Det kommer bli roligt! Min pojkvän kommer hit senare och äter, det bli myss. Sen ska vi på fest. Fick veta också att min bästa kompis ska komma. Först skulle hon komma, sen inte och nu ska hon komma. Det ska bli så otroligt kul!! Längtar. Länge sedan jag såg henne också. Men nu är dilemmat vad jag ska ha på mig? Jag kör lockigt idag igen eftersom det är skönast och inte blir så tovigt om jag har håret utsläppt. Men kläderna? Vad ska jag ha på mig? Har suttit och funderat ett tag men har inte kommit fram till någon ännu... Detta blir svårt, men något ska jag komma på va?

jag och min bästa tjejkompis sist vi var på fest där vi ska ikväll

Never ending story

Jäsp. Sov bara till nio idag. Kände att jag verkligen kunde sova längre, men det var varmt och klibbigt. Don't like it. Har fått ont i huvudet, kanske kan det bero på att jag ligger isolerad inne i mitt rum och har tven på men sitter vid datorn. Snacka om att jag slösar på el. Eller visst är det det jag slösar på när jag har på tven? Haha, faktiskt vet jag inte :o. Ska duscha snart och sedan läsa några sidor historia. Det blir väl bra, gillar inte att läsa historia, men det funkar helt okej. Speciellt idag när vädret suger! Ikväll ska jag iväg på fest, det blir kul (Y).
Hörs senare under dagen ;-) Puss

Road Salt

Det är fredag, vilket lyx! Dock är det jätte muligt, inte lika soligt som det brukar vara på fredagar. Men vi kan ju inte få det bra jämt, eller hur? Idag har jag dansat hela dagen också. Det har gått bra tycker jag, iallafall helt okej. Ska åka och dansa på kvällen också. Det blir kul! Gillar kvällsföreställningarna mycket bättre än dagsföreställningar. Det bästa av allt är att vi ska ha en till den 18de :) eftersom det var sådant tryck på biljetterna så är dem helt slut till ikväll och det finns många fler som vill kolla. Två dagar efter den 18de så är det DANSMIX! Då är det dansarnas kväll. Det är bara dansare som visar upp sina korografier. Det är årets höjdpunkt och det kommer bli grymt!
Idag har jag kört på lockar. Ganska fint, inte jätte men absolut helt okej!
Puss


Cooler than me

Godmorgon! Vilket olockande väder att börja dagen med uteidrott i. Jag kommer nog vara grinig, haha. Blir alltid det när vädret inte är bra. Och det ser ju inte bättre ut i helgen då det ska regna..
I onsdags var det allra sista avsnittet av mitt favoritprogram "Andra Avenyn", inga nya avsnitt kommer någonsin göras. Därför gjorde och startade jag en grupp på facebook " Alla vi som gråter över att Andra Avenyn är slut för all framtid!". Så om du tycker som jag och resten av medlemarna i gruppen så tycker jag att du ska gå med!
Det var allt jag ville säga idag. Idag är det nya musikalföreställningar. Puss

We are the world

Det har varit en bra dag! Jag och grabbarna dansade i morse. Dem är skitduktiga, verkligen!! Var där en timma lite drygt innan jag gick till bussen för att åka till musikalen. Men bussen gick ju inte så fick gå.. Haha. Har bara hört Michael Jackson låtar hela dagen. Så har dem på hjärnan hela tiden. haha! Sitter och pluggar svenska som ska vara inne idag. Var ju inte på lektionerna så jag måste skicka den till min svenskalärare men nu funkade inte skolmailen så synd för min lärare, haha!! Här har ni en låt som Michael Jackson har gjort men som ett antal andra artister sjunger i stöd mot Haiti. Det passar ju bra också eftersom min svenskauppgift handlar om haiti. Hehe. Jag tycker iallafall att låten är grym! Puss och Kram


Since you been gone

Godmorgon! Gud vad trött jag är idag, ändå är jag nu fullt klar innan jag ska gå till bussen som jag gör strax innan halv åtta. Har nog aldrig haft så här mycket tid innan kvar, brukar ju alltid få springa iväg ju.. Det var st¨ålande sol när jag gick upp för femtio minuter sedan, nu börjar det molna på.. Vad är detta? Kallt är det också, det har frostat inatt..
Idag har jag två musikalföreställningar. Synd att dem är idag eftersom jag har en jätte viktig danslektion på förmiddagen. Ska åka dit och prata med min lärare och vara där i ngn timme eller så.
Have a nice day, i will! Puss

Happy Birthday

Idag fyller fem av mina vänner år, haha herregud vad ungar det ploppat ut denna dag i maj. En utav dem är min bästa kompis! Tusen grattiskramar till henne och till alla andra mina vänner som fyller år idag! Vill ge er en låt, hehe: (den har väl ingenting med "ja må han/hon leva" utan något annat, men han sjunger iallafall "happy birthday")





Dagen har annars varit väldigt jobbig. Både känslomässig och skoljobbig. Men som tur är har Clara och Nelly gjort min bra bättre än vad jag trott i början av dagen. Kärlek till dem två brunetterna ;-) Nu ska jag göra ett skolarbete och senare ska jag ut och övningsköra, så se upp på väg 73! Kom ihåg att titta på Anna Anka söker assistent klockan 20.00 på tv3 och Andra Avenyn på svt1 klockan 21.00 ikväll! Ni vill inte missa det.. :)
Kram

They don't care about us

Kom precis hem och äter nu min såkallade lunch på två mackor och lite yogurt. Det var ingen god lunch idag så ¨t bara en macka i skolan och sedan på eftermiddagen nu har jag haft musikal. Den gick bra, tror jag? Dansar två danser, den lätta gick inte så bra (fast gjorde inget fel, men gick ändå inte bra för att jag vinglade mycket när jag snurrade) och den svåra dansen gick BÄST! Jag och min danskompanion var så otroligt glada när i gick av scen. Så glada som vi aldrig varit förut.. Hehe. Enligt min almenacka så ska vi ha föreställningar imorgon med men inte enligt musikalen, så jag får pallra mig till skolan imorgon iallafall. Å nej, vill inte hatar onsdagar!!

Idag skrev jag nationelltprov i engelska också. Det gick verkligen inte bra.haha, men aja gjorde mitt bästa.
 Nu ska jag plugga tyska som jag verkligen hatar!!!!
Puss

Shine on

Har precis bytt kläder från idrottskläder till danskläder. Det är dans repetiton idag mellan 17-20.00. Hoppas det går bra! Idag har jag min danskompanion brevid mig också som inte har varit med mig på hela helgen.
Är faktiskt tvungen att gå till tåget idag. Poor little me. Haha, är lat och orkar inte. Men jag klarar det nog ;-) Ska nog börja gå nu faktiskt. Puss

Stop and stare

lagar käk, ska snart åka.


Everybit of me

Vilken härlig dag att vakna upp till, vilket väder det är!! Det är tjugo grader och strålande sol. Idag ska jag spendera min dag nere i Nynäshamn och på dansen. Det är ett rep idag igen och imorgon är det genrep. Hehe, det börjar dra ihop sig nu.
Det belv ingen bio igår. Var bara hemma. Jag och mamma kollade på en film. Det är ärligt talat det mest bästa film jag någonsin. Den slår alla filmer i alla kategorier. Changeling heter filmen. ÅÅÅÅ vad bra den är. Ska försöka hitta den i någon affär och köpa den. Bästa! Se den, det är verkligen att rekomendera.
Nu ska jag hjälpa min mamma med danskläder och hennes dans eftersom hon har dansuppvisning idag. Dock kan jag inte kolla på den. TRÅKIGT!
Passa på att vara ute i solen idag. För det är vårsolen som gör dig brun, hehe. Puss


Cara mia

Nu är den roliga dagen över. Jag hade verkligen skit kul igårkväll, från början till slut. Min middag blev jätte god (dock åt jag för mycket) och efterrätten blev utsökt. I <3 Kladdkaka. Hehe. När vi drog ut senare på kvällen så träffade jag massa gamla vänner från grundskolan och sedan vänner och klasskompisar som jag har nu. Det är det som är så otroligt kul med att vara ute om kvällarna. Man träffar så otroligt mycket folk. ROLIGT! Har precis varit och dansat och äter lunch nu. Senare ikväll ska jag nog till till Stockholm och se på bio, men vet inte riktigt ännu.. Puss


RSS 2.0