Dancing in the moonlight

It's friday today baby! Fyfan vad najs. Jag menar, det är helg men inte bara helg utan också sista april vilket innebär VALBORG! Woho, kul att äntligen en liten högtid dyker upp så att man kan umgås med sina underbaraste. Det kan man annars också, men det är lite mer speciellt nu. Senare ikväll fram emot middagstid kommer mina närmsa hit och äter middag. Jätte mysigt! Och eftersom jag är värsta mästerkocken (eller inte) så har jag tänkt att grilla kyckling och göra rostad potatis med morötter i ugnen samt olika såser, sallad och vitlöksbröd. Och till efterrätt kladdkaka med grädde, glass och blåbär :) Låter inte det smarrigt? Efter ska vi ut i storstan, haha. Vad ska ni göra ikväll?
Nu ska jag börja fixa här hemma, massor ska göras.
Puss Amanda

..

Värsta dagen på länge, finner inga ord... Ska ut och gå med en nära vän nu och skriver inte mer idag..

If today was your last day

Då var det här igen.. Sist var det för va 6 år sedan eller kanske 5, men idag är det igen. Dock med en annan människa. Jag ska på begravning. Hatar begravningar! Jag gillar att vara glad med på begravningar så är man inte glad. Brukar oftast vara irriterad hela kvällen sen också. Dålig hårdag har jag också och dålig outfit det med. Därför behöver jag inte fota den men jag kan beskriva lite hur jag ser ut idag.
Jag har vita converse, svarta strumpbyxor, svart mijdehög kjol, mörkrosa linne och en kort kavaj över. DEt är väl självklart att jag ska på begravning när jag är så svart?
Jag har utsläppt hår, pärlörhängen. Så ser jag ut idag. Hehe kanske får ni er en bild inte vet jag? Vi ska iallafall åka nu. Ha en bra dag, bättre än jag iallafall!
Puss Amanda

Stereo Love



Humör: glad
Plus: att jag är ledig imorgon
Minus: att jag och Nelly inte fick någon plopp i matsalen
Kläder: Högkjol + spetströja
Frisyr: ful toffs
Låt: Den som du lyssnar på där över.
Händelse: Nationellt prov
Planer: Äta middag och se på tv
Drog: Nelly
Måste: Städa
Saknad: Mycket
Önskan idag: Att det går vägen hos tandläkaren i övermorgon
Ser fram emot: VALBORG!


Bad Boys

Godmorgon. Förstår egentligen inte varför jag satte på min dator och sitter här nu? Jag är ju inte färdig fixad ännu. Har ju inte sminkat mig eller satt upp mitt hår. Fy Amanda för att du sitter som en vitlök vid datorn! Fast det jag tänkte göra var att bjuda på en dagens outfit bild. Dock är bilden någon månad gammal men jag har exakt samma snygga outfit på mig idag! Ha en bra dag.

kul att min lillebror kom med också, hehe.

Man in the mirror

Som ni ser på ungefär 99.9% av alla mina inlägg så har jag en annorluna rubrik som kanske inte passar in till det jag har skrivit. Varje inlägg har en engelsk låttitel som rubrik. Det har jag bara för att jag är så otroligt dålig på att komma på en passande rubrik till ett inlägg jag skriver. Nu fick ni veta det, ifallatt ni undrade liksom.
Fortsättningen på denna vecka ser ut såhär:

Onsdag: Nationella prov - Plugga + Anna Anka söker assistent& ANDRA AVENYN ♥ (Onsdagar är bästa tv-kvällen)
Torsdag: Begravning + handla inför fredag
Fredag: Tandläkaren (HJÄLP) och Valborg med bästa männsikorna!
Lördag: Dans repetition - Stockholm
Söndag: Dans repetition


Typ fullrulle om man får säga det. Men det blir najs!!

Baby one more time

Vädret är verkligen bäst! Och jag har så otrolig tandverk att jag knappt kan äta. Ändå så är jag aphungrig så ska försöka ta lite yogurt eftersom den behöver jag inte tugga ;-) Ska sätta mig och skriva klart ett skolarbete som ska vara inne på torsdag. Orkar egentligen inte men det ska göras. Imorgon är det nationellaprov i engelska. Suck... Jag är dålig på engelska, men hoppas ändå att det går bra!
Puss Amanda

Maria Montazami ♥

Maria Montazami ♥
Maria Montazami ♥
Maria Montazami ♥
Maria Montazami ♥
Maria Montazami ♥
Maria Montazami ♥

Tror verkligen att hon är världens mest charmigaste kändis. Hehe

I wanna know what love is

Kvällen kommer dagen går. Har duschat, ätit och dansat de senaste timmarna. Najs har det varit men nu sitter jag här och tänkte försöka fortsätta på korografin till låten vi har på danslektionen i skolan. All the right moves jobbar min grupp med. Ligger på första versen. Den känns omöjlig, men jag ska försöka mig på den nu fram tills Svenska Hollywood fruar börjar! Puss Amanda

Like a baby

Hej! Ska springa iväg till bussen om fem minuter. Har sovit som en kratta inatt så det här med att orka skolan idag kan jag ju se bort på. Kommer ligga och sova hela lektionerna förutom sista då vi ska springa och springa.. Gillar inte att springa, eller jo bara själv men inte på idrotten då idrottsläraren kollar och sätter press. Me don't like! Hoppas ni får en bra dag! Puss


A day with a real good man

Vilken underbar dag jag har haft! Trots att det blev jätte molnigt på himlen så har jag haft det great! Har legat och kollat på tv och slappat bara. Mot eftermiddagen så bestämde sig min pojkvän och jag för att ta ett varv runt Ringvägen (ringvägen för er som inte bor i Nynäshamn och vet vad det är, är iallafall en väg längs med vattnet. Man kan göra olika stopp och lägga sig på stranden osv. Kanske inte så bra beskrivning, men jag är dålig på att beskriva). Det var jätte mysigt och vi var ute i ca två timmar (Y).
Kom nyss hem, duschade och ska snart se på Wallander. Skulle egentligen ha pluggat men har inte orkat. En ny vecka imorgon men jag har något att se fram emot. Inte på torsdag då jag ska sörja (:'() men på fredag då det är valborg och det ska jag tillbringa med de bästa!! :D <3 <3
Puss




Everytime we touch

Hej på er! Vilken underbar dag det är idag, solen skiner, musiken dunkar och jag är glad! Dock börjar det mulna på lite hemma hos mig med eftersom jag ska ta tåget en mil söderut snart så är det säkerligen sol där nere. Hehe! Idag har jag och min pojkvän månadsdag också, hehe! Ska umgås med honom hela dagen, det bli najs. Vilket fall som helst så måste jag cykla snabbt till tåget nu, hehe. Puss

bild på dagens outfit (färgglad)

Party in the U.S.A

Huvudet dunkar, illamåendet blir allt starkare efter pizzan som jag åt till middag idag. Jag när pappa ville ha thaimat men min lillebror är så kinkig så det blev pizza. Kvällen var först imorse inte planerad, sedan blev den planerad och sedan sprack planerna.. Lite småtråkigt men just nu vill jag inget annat än att ligga under täcket i min säng, se på tv och ta en halstablett.. Jag säger ännu inte godnatt till min familj men jag säger godnatt till bloggen.

A real good book

Tänkte komma med ett boktips såhär på eftermiddagen. Boken heter Såld och är en verklighetsbaserad bok. Man får följa en flicka som blir lurad och såld utomlands och hennes försök att komma hem igen som det hon ibörjan tyckte var så hemsk tråkigt!!

 


What a beautiful day

Vilken härlig vårmorgon! Solen lyser, det är helg och jag har inget planerat att göra förutom att skriva en kort engelska text som jag missade göra i skolan. Här hemma ska det tapetseras så det blir nog rätt tråkigt att vara här hemma då, men idag ska jag vara hemma antadligen hela dagen. Vill egentligen ut och övningsköra för det gick så bra i går så jag är jätte peppad att köra igen. Och vet ni vad.. Jag har godis kvar från igår och det bästa jag vet är att äta godis på morgonen för det smakar mycket godare då, så jag ska fortsätta att läsa min bok och äta godis.. Det gillar tänderna, or not! hehe, men lite olydig får jag vara mot dem. Dock tycker inte min tandläkare det. Efter igår när jag var hos tandläkaren fick jag lite tandläkarskräck om jag ska vara helt ärlig.. Jobbigt!
Have a nice day, kiss and hugs


Girls just wanna have fun

Nyss hemkommen från en utav mina närmaste tjejkompisar. Det var så länge sedan vi träffades sist. Liksom i december :o Det ska det bli ändring på nu. Vi har till och med bokat upp en ny dag som vi ska träffas och umgås på. Med denna tjejkompis delar jag många sjuka och roliga minnen. Det är därför så kul att träffas och prata tillbaka om saker man gör tillsammans. Det är då man iser hur roligt man har haft det. Men det jag måste inse är att livet kan bli lika bra igen. Det är det egentligen. Jag har min älskade underbaraste prins och mina vänner och familj. Jag dansar som jag älskar. Jag har mycket bra, men vissa saker kommer aldrig att hända igen, som man saknar och längtar tillbaka till! Fast ingenting är omöjligt, allt kan ju hända igen. Dock inte balen i nian...


Bloglovin <3

Det bästa för dig att göra är att bli medlem på www.bloglovin.se. Jag vill säga att det är världens bästa bloggsida. Du blir medlem, lägger till dina favoritbloggar bland "bloggar". På så sätt så ser du när din favorit bloggare/bloggerska har uppdaterat och missar därför inte ett ända inlägg. Hur smart som helst!

Jag sitter bänkad inne där varje eftermiddag. Helt besatt. Hehe, vet inte varför men det är en perfekt sida för mig. Annars glömmer jag oftast att gå in på vissa bloggar under dagarna vilket gör att man hamnar efter.

Nu ska jag äta upp min smörgås och sedan ska jag ut och övningsköra. Har inte kört på hela vintern, så det blir nog lite osäkert ute på vägen idag. Så seupp!

It's a sunny beautiful day baby!

Gud vad morgonen har dock fort trots att jag vaknade otroligt. Har fixat mig i 50 minuter.. Haha, det gör jag aldrig. Dock tycker jag inte att jag blev finare än om jag fixar mig i 20, haha.. Bara inse att jag inte har någon inre skönhet. Haha. Vilket härligt väder det är idag! Jag är glad trots att jag ska till tandläkaren och att jag ska skriva prov i mitt absoluta hatämne i skolan.. Historia! Vilket ämne tycker ni är svårast i skolan?

Här kommer iallafall en bild på min outfit idag. Känner att den är lite sommrig och härlig. Den består av: En blommig vit top med lite puff på axlarna eller vad jag ska säga, lilafärgade chinos och vita converse (mina absolut favoritskor)! Vad tycker ni om den? Komentera gärna..
Nu går bussen snart, ska börja gå. Kram

Ps. Förlåt för dåliga bilden. Kameran var visst utladdad så fick ta mobilen..

Wakeup early

Jag vaknade tidigt. Ska åka bussen vid halv tio. Eftersom jag är uppe så tidigt och har så lång tid på mig innan jag ska gå så hinnar jag lägga in en bild på dagens outfit. Gör det om ett tag.. :)

Hey, Soul Sister


In my head

Hej. Tja. Tjaba. Åhoj. Sitter och arbetar i skolan med ett CV. Även fast jag redan gjort och lämnat in ett cv så ska jag göra ett nytt för att få ett högt betyg i kursen. Dansen imorse gick hur bra som helst. Våran danslärare lärde ut oss "Beat it" korografin. Vi har i uppdrag att i grupper skapa en egen korografi till en låt samt att dansa till en färg. Jag och mina två gruppmeldemar (två killar) har valt att arbeta med både svart och röd. Då tänker vi på svart att det är svartsjuka och hat medans röd tänker vi är kärlek. Det kommer bli bra (Y). Ska jobba med korografin hemma idag. Det bli kul eftersom jag älskar att dansa!
Vad säger vi om vädret idag? ÅT HELVETE FAKTISKT. Dock snöar det inte lika mycket som igår, men vädret är ju så otroligt tråkigt!
Nu tänkte jag iallafall fortsätta på mitt CV. Puss Amanda


I am a crying women

I veckans avsnitt och svt programmet Andra Avenyn var oslagbart! Jag grät hela slutet. Kunde inte sluta. Allt bestod bara av kärlek mellan son och far och hur sveken från en vän som man litat otroligt mycket på. Allt blev bara pankaka och jag satt som ett litet barn igen och grät framför tven och höll min nalle som jag fått av min pojkvän. Men bara för det så kallar jag inte mig själv för barnslig, utan bara för en mogen, bra och klok tonårstjej!

Shake your as mum

Gud vad allt kan bli bra av min mamma! När hon kom hem höll jag ärligt talat på att avlida där jag låg i sängen och det snurrade bara i mitt huvud. Så kommer mamma, ställer mig upp och säger "Gråt Amanda, det kan vara bra". Jag berättar att jag inte kan gråta för då blir allt bara värre. Och eftersom vi gör om här hemma så har vi inga möbler alls i vardagsrummet, så hon sätter på musik och börjar dansa, jag släpper också loss och pang (precis som den aldrig funnits) så försvann min huvudverk. Helt fantastiskt!
Jag har ändå fått det jag skulle göra gjort idag, trots huvudverken, det har verkligen varit kämpit men eftersom jag är en POWER GIRL så grejade jag det.
Jag och min littlebrother ska baka smarriga chokladmuffins nu :) Och jag som älskar att slicka smeten, haha! Ikväll ska jag se "Anna Anka söker assistent" och "Andra Avenyn". Innan jag somnar tänker jag fortsätta läsa boken "Såld" som jag började med igår. Den verkar bra. Någon som har läst den? Är den bra?
Kram Amanda

Boom Boom Pow

Mitt huvud slår "Bom bom bom". Fan vad ont jag har. Jag skulle kunna sätta mig och gråta för att jag har så ont, men det vill jag inte för när jag gråter får jag ännu mer ont i huvudet. Helvetes dag. Hatar onsdagar. Gillar dem inte alls. Ännu värre är att det har blivit snö ute. Jag som tänkt rensa bort min vintergarderob och in med sommargarderoben, men det får bli another time. Måste plugga. Å fuck vill inte. Måste plugga historia. Kan inte historia. Vad nu? Vad kan bli bättre? Vädret och mycket annat kan bli bättre. Det kan inte bli sämre. Eller jo om man tänker skada sig och så, men det gör inte jag nu. Nu ska jag plåga mig själv med städning av rummet som jag tvingas göra varje dag eftersom jag stökar till så fruktansvärt mycket på mogonen. Jobbigt..


puss på min lillebror

Goodbye my lover

Min pojkvän har varit här nu en stund på eftermiddagen. Väldigt trevligt. Tyvärr kunde han inte stanna hela kvällen för han skulle göra ett par saker. Då får jag vara själv här hemma ikväll. Och hm.. undra vad jag ska göra. Laga mat ska jag göra. Dock vet jag inte vad för mamma glömde att ge mig pengar så jag får väl rota lite i våra skåp. Tänkte nu ta en långpromenad i det sköna vädret. Tror det ska bli sämre i veckan, men vet inte säkert.
Sitter och planerar med en vän om planer inför helgen. Det kommer bli awsome. Det kommer bli bra. Att umgås med bra människor, bättre än det kan inte en helg bli.

Calling out

Solen skiner, det är varmt, och kallt. Har tagit med ett skolarbete hem som jag ska sätta mig och skriva nu. När jag kollar bak i mitt rum ser jag hur stökigt det är också. Troligtvis måste jag nog städa det också, vilket suger!

Inte någon rolig update blev det, men iallafall en liten ;-)
Tänkte  börja jobba med en danskorografi också.. Då måste jag verkligen vara fokuserad och tänka tänka tänka.


inside outside

Vilken underbar kväll det är. Jag menar vädret är verkligen kanon! Det är inte ens mörkt ännu. Har varit ute tillsammans med en tjejkompis och gått i drygt en och en halv timma. Det var så skönt! Skulle nog kunna gå lika länge till i detta vädret. Det är så mycket man pratar om när man är ute och går. Mycket skit och mycket fakta. Så liggeretill. Dans och stavgång är nog den bästa träningen jag vet! 
Visste ni att det är nyttigare att gå i en halvtimma än att springa i en kvart? Jo, långintensiv träning är mycket bättre! Vad är ert bästa tränings tips? Skriv gärna ... :)

The way you make feel

Godmorgon, eller kanske ska säga god förmiddag? Jag vet inte vad jag ska säga så att jag säger; Hej!
Har ett skolarbete som jag sitter och klurar på nu. Vet inte vart jag ska börja, eller hur jag ska göra. Jag gör nog det som känns bäst skulle jag tro..
Jag vill ha choklad, jag vill ha glass, jag vill ha iskall mjölk, jag vill ha sommar. Det är mycket jag vill ha och måste vänta på! Jag vill åka utomlands. En eller två veckor utomlands med min underbara mamma skulle inte sitta helt fel. Jag tror att dem drömmarna får hjälpa mig när jag nu börjar att skriva mitt skolarbete..

want the summer right now

Då var det söndagkväll, en ny vecka imorgon. Jag orkar verkligen inte, vill inte.. Två prov och ett läxförhör. Det finns inte mycket tid till annat jag vill göra. Dansa, träffa min pojkvän, träna och övningsköra. På något sätt ska jag ändå få in det.

Jag tycker att det är så skönt att det börjar bli sommar snart. Jag menar det är varmt om dagarna, när det regnar luktar det sommarregn, det är ljust till minst åtta på kvällen, blommor växer och humlor åker runt i luften. Jag blir glad av ljuset. Verkligen glad! Ser fram emot sommaren och det jag ska göra, även om jag inte planerat vad jag ska göra i sommar. Jobba och fylla år vet jag iallafall ;-)
Nu ska jag se på wallander och äta glass.

kan tro att bilden är tagen mitt i juni, dock i början av april

All the right moves

Godmorgon! Gud, i natt har jag sovit så otroligt skönt och vaknade nu. Trots skräckfilmen vi såg igår kunde jag sova gott utan att drömma en ända mardröm, vilket är ovanligt för mig... Växlande molnighet verkar vi ha här idag. Nästan mer moln än sol. Åå, jag som ville sitta ute och läsa. Tror det blir inne ändå, fast jag vet inte... Det får ödet avgöra.

On my way

När jag sitter på bussen, känner att kvällssolen bländar mina ögon att jag knappt ser, kan jag inte göra något annat än att bara le. Med min favoritspellista på ipoden spelas musiken på en lagom hög volym och jag börjar tänka... Tänk hur ofta jag åker den är vägen ner till Nynäshamn (jag bor en mil utanför)? Jag skulle tro 2-3 gånger om dagen vissa dagar. Allt ser likadant ut, ingenting har ändras. Möter bilar, kör om bilar. Ser människor, ser djur. Jag älskar att åka buss, eftersom jag älskar att fundera och det gör jag bäst på bussen. Det är dags för mig att trycka på den röda knappen så att bussshaufören vet att jag ska gå av, annars vet man ju aldrig vart jag hamnar...

The bird is singing

What a wonderful morning! Det är varmt, dock inte så soligt men det är varmt. Fåglarna kvittrar och jag är glad trots min otroligt hemska mardröm. Låg och grät halva natten, då är det tur att jag hade min kärlek brevid mig <3.Det är inte alla som får vakna upp med någon dem älskar. Jag har tur, jag har väldigt tur, jag har mest tur i världen att få vakna upp med min prins. Jag känner mig lycklig för det varje dag som går. En enorm lycka som inte går att beskriva mer än att det är KÄRLEK.


Livet är härligt!

Ibland är livet härligt. När jag tänker efter så är det väldigt härligt. Ser på Talang nu på tv4, ser massvis med olika talanger som har handikapp, ruskigt hög fetma, små killar som är åtta år och spelar fiol. Gud vad rörd jag blir!
När jag ändå är inne i denna härliga stund i livet så kan det inte bli bättre att min prins Linus ska komma hem till mig snart. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, blir väl dega och se på film. Popcorn ska vi äta och coca cola ska vi dricka. Vad mer begär man en fredagskväll än att vara med den man älskar? Inte mycket mer..


Följ mig

Då har jag suttit och fixat lite med min nya design på eftermiddagen. Tycker att det är rätt svårt det där med designer osv. därför gör jag mitt bästa, och jag tycker att det blev helt okej nu iallafall.

Något ni inte glömt va är att ni kan följa min blogg på bloglovin.se! En jätte bra sida om du vill hålla koll på dina favoritbloggare? Jag sitter där inne hela tiden, hehe. Vem vet, kanske du gör det också?


Välkommen till min nya blogg!

Då var det dags igen.. Jag är tillbaka, med en ny och fresh blogg. Jag har tagit nya tag och gett mig fan på att jag ska göra den här bloggen bra! Med våren i mitt huvud som snrrar hela tiden ska jag nog allt få den här bloggen att gå ihop. Kom gärna med olika förslag om vad jag ska blogga om nu så här i starten.

Vädret nu är perfekt. Nästan för perfekt för att sitta här inne. Är så hungrig så jag ska ta mig en macka och sedan gå i väg och städa.. Städa är inte kul, det är bara en sak man måste göra! Ikväll är jag hemma själv och ska lyxa till mig med lite kyckling som jag älskar!! Ikväll fixar jag också min bloggdesign. Hehe, hörs senare!
Puss Amanda


RSS 2.0